Hold / Pre-school

Pre-school

 

Opstart af Pre-School


Pre-school, træning starter op april 2018

 
1. træningsgang bliver en teoriaften, altså: mandag den X. april  2018 kl. 19.00 på

Vallensbæk Idrætscenter
Idræts Alle 2, 1. sal
2625 Vallensbæk

Der bliver i alt 10 gange træning (incl. teoriaftenen) som alle kommer til at foregå på vores træningsgrund ved indkørslen til Vallensbæk Idrætscenter


Lidt om Pre-School
Pre-School er for hunde og føre som ønsker at gøre bekendskab med hvad agility er, men er også en god måde at komme ind på et fast agility hold som klubben udbyder.

Hunden skal være i god form og kunne den grundlæggende lydighed ( komme når føren kalder ) - dog vil de fleste erkende at agility er sjovt... og selv en meget lydighund kan blive ulydig. Så husk legetøj og godbidder samt frisk vand til hunden.

Hold altid din hund i snor, indtil det bliver din tur til at træne.
Husk det er et træning samarbejde mellem dig og din hund så løse legende hunde ser vi ikke på træningspladsen.

Tilmeld dig på formularen til højre og vi vil kontakte dig for hold.

I forbindelse med klubbens pre-school, kan der godt deltage små og mellem hunde, men der oprettes efterfølgende IKKE hold for små hunde. Mellemhunde kan, hvis der er plads, få en plads på et begynderhold.
 
Men pladserne på de forskellige hold går først og fremmeste til border collier, da vi er en lokalafdeling under Border Collie Klubben.
Udfyld nedenstående, hvis du har en hvalp. unghund og ønsker at komme til at træne hos VAS når vi starter op igen i foråret 2018.
Vallensbæk Agility Sport
 
Vallensbæk Agility Sport